Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.  

ProfileKAMERARENDSZEREK
    
A kamerarendszerek két nagy csoportból tevődnek össze:
Az analóg és a hálózati, más néven IP kamerákból.

ANALÓG TECHNOLÓGIA:

Az analóg rendszerek mai napig sűrűn alkalmazott eszközök a megfelelő ár-teljesítmény alapján.
Itt szinte mindenki számára elérhető eszközökről beszélünk.

Az analóg technika is nagy fejlődésen ment keresztül. Ma már felbontásban 580-650 TV sor közötti eszközöket alkalmazunk, amellyel a képjavító elektronikának és az infra megvilágítók alkalmazása révén éjjel-nappal jó minőségű képeket lehet rögzíteni és nézni. Ezen rendszerek végpontjai jellemzően digitális rögzítők, amelyek csatorna száma 4-32-ig terjed, de hálózatba kötve a rendszerek további bővítési lehetőséggel bírnak. Tárolási kapacitások is jelentősen megnövekedtek köszönhetően a nagy kapacitású winchestereknek. A digitális rögzítők magyar nyelvű menü segítségével könnyítik meg a felhasználónak a kezelést. Távoli internetes elérésű rögzítők is jól alkalmazhatóak a mindennapi használatban.
 

IP TECHNOLÓGIA:

Napjaink egyik legmeghatározóbb tendenciája a biztonságtechnikában az IP alapú megoldások mind jelentősebb térnyerése. Ahogy a hagyományos információs csatornák mellett a digitális hálózatokon alapuló kommunikáció egyre nagyobb teret hódít, ezzel párhuzamosan a megfigyelési alkalmazások területén is megfigyelhető ez a folyamat.

Az IP alapú rendszerek egyik legfőbb előnye, hogy a megfigyelés helye nem kötődik fizikailag a megfigyelt területhez, vagyis akár egy másik földrészről is láthatjuk élőben a kamerák által rögzített képet. A telepítés rendkívül egyszerű, a kamera kapcsolódhat helyi hálózathoz vagy akár közvetlenül az internetre is. Rendkívül rugalmas kialakítást tesz lehetővé, a kamerarendszer bármikor átszervezhető vagy bővíthető, a felmerülő igények függvényében.

AKTUÁLIS HÍREK

LEGÚJABB NAPELEMES MUNKÁNK
Profile

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

Bővebben >