Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.  


ProfileA DELTA-SEC KFT 1997-ben alakult és kezdte meg társas vállalkozás keretén belül tevékenységét. Eleinte riasztórendszerek telepítése, távfelügyeleti állomások szerelése és működtetése adta elsősorban a cég fő tevékenységét, később csatlakozott ehhez az elektromos biztonságtechnikai témakörhöz a kamera rendszerek, beléptetők, tűzjelzők tervezése és telepítése is.

Az elmúlt évek alatt több száz biztonságtechnikai rendszert telepítettünk az ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. Rendszereinket folyamatosan felügyeljük, karbantartjuk a megrendelői oldal kívánalmainak figyelembevételével.

2000 óta foglalkozunk telepőrzéssel, valamint portaszolgálat szervezésével és üzemeltetésével. Jelenleg is több városban látjuk el ezen feladatokat. Fontosnak tartjuk az üzleti partnereink, megbízóink értékeinek megóvását, akár fegyveres biztonsági őrzés áránProfile is.

Üzletpolitikánk, hogy partnereink érdekében fontos a folyamatos kapcsolattartás a megbízóval, információ csere, amely segít rávilágítani az őrzésvédelem gyenge pontjaira a külső és belső lopások elkerülése érdekében.
Meggyőződésünk, hogy áraink követik a piac kihívásait, de nem törekszünk a feltétlen olcsó megoldások felé, hiszen a vállalási ár mögé igyekszünk teljesítményt produkálni, mert ez a szemlélet hosszú távon jobban képviseli amegrendelő érdekeit.

Cégünk rendelkezik minden megfelelő jogosultságokkal és engedélyekkel, mely a vagyonvédelem terén elengedhetetlen.
Reméljük felkeltettük érdeklődését.

A jövőbeni együttműködés reményében tisztelettel:

Szabó Csaba                                                Sánta Zoltán 

ügyvezető igazgató                                        ügyvezető igazgató 

20/941-7738                                                  20/927-0956

Profile

Profile

Profile

Profile

Profile

Profile

AKTUÁLIS HÍREK

ELINDULT WEBSHOPUNK!
Profile

Örömmel értesítjük kedves látógatóinkat, hogy elindítottuk széles termékpalettával rendelkező webshopunkat. Minőségi fűtésrendszerek és kiegészítők! Lakossági és ipari infrapanelek, padló- és mennyezetfűtés, napelemek, asztalfűtés, termosztátok, szauna termékek, házikedvenceknek fűtéseszközök stb.

Nézzen körül nálunk! 

AKTUÁLIS HÍREK

LEGÚJABB NAPELEMES MUNKÁNK
Profile

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

Bővebben >