Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.  

ProfileÖRZÉS-VÉDÉS...

A létesítmények őrzés-védési, illetve vagyonvédelmi feladatait 1997 óta végezzük és ajánljuk tisztelt megrendelőink figyelmébe. Minden megbízás esetén egyedi biztonsági kockázatfelmérés elvégzését javasoljuk a legoptimálisabb védettségi szint elérésének érdekében. Célunk a leghatékonyabb technikai és szervezési megoldás kidolgozása az ingatlanok, objektumok és személyek megóvása érdekében. Többéves piaci tapasztalatunk és szakmai referenciáink mellett fontosnak tartjuk a hosszú távú kapcsolat kialakítását és fenntartását megbízóinkkal. Az ország egész területén, díjmentes helyszíni felmérés és személyes megbeszélés alapján, az egyedi elvárásokat figyelembe véve alakítjuk ki az adott ingatlanra, területekre az ajánlatunkat, komplex szolgáltatási csomagunkat és a vállalási árainkat.

SZOLGÁLTATÁSOK

  •     Ingatlanok őrzés-védése, szükség esetén fegyverrel
  •     Rendezvények élőerős és technikai biztosításának ellátása, szervezése
  •     Portaszolgálat üzemeltetése
  •     Vagyonvédelmi rendszerek telepítése, tanácsadás
  •     Távfelügyeleti rendszerbe történő integrálás

AKTUÁLIS HÍREK

LEGÚJABB NAPELEMES MUNKÁNK
Profile

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

Bővebben >