Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.  HÁLÓZATFEJLESZTÉS
    
Partnereink részére kiépített biztonságtechnikai eszközök egyre sűrűbben kívánják meg a számítógépes hálózat kiépítését adattovábbítás céljából. Felismertük a lehetőségeket, így mind kábeles, mind védett, biztonságos mikrohullámú hálózatokat építünk ki. A teljes kialakítást és karbantartást saját munkatársaink végzik, külső vállalkozásokat nem veszünk igénybe. Kollégáink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt, hogy naprakészek legyenek a legújabb informatikai rendszerekkel, eszközökkel kapcsolatban, melyek segítségével pontosabb és egyre gyorsabb, biztonságosabb hálózatokat tudnak létrehozni.

Cégünk kizárólag bevizsgált és a Nemzeti Hírközlési Hatóság által elfogadott berendezéseket használja.

 

BELÉPTETŐRENDSZEREK

Egy céltudatos vállalkozás felismeri azokat a lehetőségeket, melyekkel a biztonságosabbá tehetik irodaházukat, telephelyüket azáltal, hogy a belépést ellenőrzik. Illetéktelen személyek nem jutnak be az épületbe, a besurranó tolvajok ellen is hatásos védelmet nyújt ez a rendszer.

Fontos megemlíteni a munkaerőnyílvántartó opciót is, mely segítségével könnyedén ellenőrizhetővé válhatnak munkatársai, ki és mikor érkezett és távozott munkahelyéről. Számítógéphálózatba köthető RS-485 port segítségével, így akár bérszámfejtő programokkal is összeköthető. Kiépítésre kerülhetnek olyan berendezések is, melynek segítségével maximum 15 000 felhasználó, 255 ajtócsoport, 63 időzóna, 120 munkaszüneti nap kontrollálható. A fejlett adatmegőrzésnek köszönhetően a beléptetőrendszer központja 11 000 esemény tárolása alkalmas, áramkimaradáskor 60 napig biztonságban tudhatjuk fontos és rögzített eseményeket.

Profile
Profile Profile Profile

 

AKTUÁLIS HÍREK

ELINDULT WEBSHOPUNK!
Profile

Örömmel értesítjük kedves látógatóinkat, hogy elindítottuk széles termékpalettával rendelkező webshopunkat. Minőségi fűtésrendszerek és kiegészítők! Lakossági és ipari infrapanelek, padló- és mennyezetfűtés, napelemek, asztalfűtés, termosztátok, szauna termékek, házikedvenceknek fűtéseszközök stb.

Nézzen körül nálunk! 

AKTUÁLIS HÍREK

LEGÚJABB NAPELEMES MUNKÁNK
Profile

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

Bővebben >