Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.  

HÁLÓZATFEJLESZTÉS
    
Partnereink részére kiépített biztonságtechnikai eszközök egyre sűrűbben kívánják meg a számítógépes hálózat kiépítését adattovábbítás céljából. Felismertük a lehetőségeket, így mind kábeles, mind védett, biztonságos mikrohullámú hálózatokat építünk ki. A teljes kialakítást és karbantartást saját munkatársaink végzik, külső vállalkozásokat nem veszünk igénybe. Kollégáink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt, hogy naprakészek legyenek a legújabb informatikai rendszerekkel, eszközökkel kapcsolatban, melyek segítségével pontosabb és egyre gyorsabb, biztonságosabb hálózatokat tudnak létrehozni.

Cégünk kizárólag bevizsgált és a Nemzeti Hírközlési Hatóság által elfogadott berendezéseket használja.

 

BELÉPTETŐRENDSZEREK

Egy céltudatos vállalkozás felismeri azokat a lehetőségeket, melyekkel a biztonságosabbá tehetik irodaházukat, telephelyüket azáltal, hogy a belépést ellenőrzik. Illetéktelen személyek nem jutnak be az épületbe, a besurranó tolvajok ellen is hatásos védelmet nyújt ez a rendszer.

Fontos megemlíteni a munkaerőnyílvántartó opciót is, mely segítségével könnyedén ellenőrizhetővé válhatnak munkatársai, ki és mikor érkezett és távozott munkahelyéről. Számítógéphálózatba köthető RS-485 port segítségével, így akár bérszámfejtő programokkal is összeköthető. Kiépítésre kerülhetnek olyan berendezések is, melynek segítségével maximum 15 000 felhasználó, 255 ajtócsoport, 63 időzóna, 120 munkaszüneti nap kontrollálható. A fejlett adatmegőrzésnek köszönhetően a beléptetőrendszer központja 11 000 esemény tárolása alkalmas, áramkimaradáskor 60 napig biztonságban tudhatjuk fontos és rögzített eseményeket.

Profile
Profile Profile Profile

 

AKTUÁLIS HÍREK

LEGÚJABB NAPELEMES MUNKÁNK
Profile

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

Bővebben >